Moragalan är en gnistrande och festlig kväll som lyser upp Mora i höstmörkret! Fredag 27 oktober är det dags att åter fira företag, personer och företeelser som på olika vis bidrar till att föra Mora framåt. Ta chansen att uppleva en helkväll med inspiration, god mat, musik, utmärkelser och underhållning.

Prisutdelningar

I varje priskategori finns fyra nominerade personer eller företag som alla avslöjas under oktober månad med undantag för 2017 års Moraprofil – en viktig person som kommer att hållas hemlig fram till Galakvällen 27 oktober. Likaså Årets Eldjsäl som röstas fram av allmänheten.

En festkväll för alla

Till Moragalan bjuds alla in som vill vara med och fira och njuta lite extra av Moras framgångar. Här ges också tillfället att ta på sig kostymen och galastassen, glömma vardagen för en stund och låta sig svepas iväg under en lyxig kväll tillsammans med vänner och kollegor.
Galaorkester bjuder upp till dans. Under kvällen väntar överraskningar och inspiration i form av musik, uppträdanden och inspirerande tal mm. Nina Segerstedts Galaorkester underhåller till middagen och spelar även upp till dans efter desserten och galans grande finale.

Rösta fram årets eldsjäl

En ny kategori i år är Årets Eldsjäl. Vem anser du förtjänar priset som årets eldsjäl i Mora? Rösta och ta chansen att vinna två biljetter till årets Moragala. Maila för- och efternamn samt kort motivering till tavling@morakopstad.se senast 20 oktober. Märk mailet ”Moras eldsjäl”.

Utmärkelser

Under kvällen premieras

Årets Moraprofil

En person som med sin talang och gärning stärkt Mora och bidragit till att dra omvärldens fokus till Mora.

Årets Moraupplevelse

Ett evenemang, besöksmål eller näringsställe i Mora som bidragit till att öka besöken och stärka den positiva upplevelsen
av Mora

Årets Morahandlare

Ett handelsföretag i Mora som utmärkt sig och bidragit positivt till Moras attraktiva handelsutbud.

Årets Moraföretag

Ett företag i Mora som genom nytänk, innovation, tillväxt eller internationell satsningar rönt framgång.

Årets Eldsjäl i Mora

En person/personer som betyder mycket för Mora och som med sitt engagemang och sina gärningar gör skillnad.

Boka biljetter

Boka din galabiljett på moraparken.se eller tel 0250-276 00. Priset är 595kr (inkl moms) för en festlig trerätters-middag, ett glas bubbel och helkvällsunderhållning med dans.
Moragalan arrangeras av: Företagarna Mora, Mora Köpstad och Mora kommun i samverkan med Visit Dalarna/ Mora.

Gissa årets Moraprofil och vinn 2 Galabiljetter!

Årets moraprofil är en person som utövat sin profession runt om i världen under lång tid och är världsledande inom sitt gebit. Personen är sedan länge utflyttad men återvänder gärna till sina hemtrakter i Mora där personen engagerat sig på ett unikt vis. Vem är hen?
Maila in din gissning: tavling@morakopstad.se senast 20 oktober