Moragalan är en gnistrande och festlig kväll som belyser Mora i höstmörkret. En riktig Moraboost för företag och allmänheten, där god mat och underhållning varvas med inspiration och prisutdelningar.

Mora växer
Fler företag än någonsin startar i Mora, besöksnätterna ökar och Moras handelsindex stiger. Dessutom väjer allt fler att flytta till Dalarnas norra centralort. Framgångsreceptet är samverkan, framtidstro och en positiv anda som råder bland invånare och i näringslivet.
Det vi kallar moraandan. Mora växer och är på väg fram och det firar vi med en hejdundrande fest en gång om året.

Utmärkelser
Årets Moraprofil
En person, organisation eller grupp människor som gjort saker som stärkt Mora och/eller bidragit till att dra omvärldsfokus till Mora.

Årets Moraupplevelse
Ett evenemang, besöksmål eller näringsställe i Mora som bidragit till att sätta fokus på Mora och på olika sätt förstärkt upplevelsen av Mora.

Årets Handlare
Ett handelsföretag i Mora som satt en tydlig prägel och bidragit positivt till ett attraktivt handelsutbud i Mora.

Årets Moraföretag
Ett företag i Mora som genom nytänk, innovation, tillväxt eller internationell satsningar rönt framgång.

Nomineringar
I varje kategori nomineras fyra personer / företag som alla avslöjas under oktober månad. Årets Moraprofil nomineras och röstas fram av Moras invånare.

Alla är välkomna
Till Moragalan bjuds alla in som vill vara med och fira och njuta lite extra av Moras framgångar. Här ges också tillfället att ta på sig kostymen och galastassen, glömma vardagen för en stund och låta sig svepas iväg på en lyxig kväll tillsammans med goda vänner och kollegor.
Galakvällen 2017 planeras gå av stapeln  lördagen den 4 november.

Arrangörer:  Mora Köpstad, Företagarna Mora, Mora kommun i samarbete med Siljan Turism och Mora parken.