Åmåsängsgården, Mora Life

Välkommen till ÅmåsängsGården

Vi erbjuder stugor, rum och camping på en av Dalarnas vackraste platser vid Siljan. Vår ambition är att våra gäster ska trivas och koppla av i en avstressande miljö. Vi har idag 30 campingplatser varav 18 platser har el. Modernt nybyggt servicehus med fria duschar och en handikappstoalett. Campingkök med sällskapsrum/matsal med TV. Modern latrintömning och tömning för spillvatten finns. .

Vi har stort midsommarfirande varje år och detta sker alltid på midsommardagen hos oss. Då har vi korv-och hamburgargrillning, vi säljer kaffe, glass, bullar mm gott och spelmanslaget och trubadur kommer hit med vacker musik och sång. Gemensamt reser vi midsommarstången och dansar vi tillsammans, stora som små. Alla är hjärtligt välkomna!

Vår barnvänliga badstrand är mycket populär och ligger endast 150 m från stugorna. Efter en dag på stranden kanske ni stannar till i vår restaurang och avnjuta något gott. Vi har även minigolfbana och en boulebana. Hos oss kan man hyra vår fina bastu. Vi har en mysig grillkåta med plats för cirka 12 pers man kan hyra. Två slogbodar finns att tillgå på gården.

Kontakt:

0250-133 42

www.moralife.com

@Mora-Life-Åmåsängsgården

 

Åmåsängsgården, Mora Life
Åmåsängsvägen 90, 792 34 Mora, Sverige
Åmåsängsvägen 90, 792 34 Mora, Sverige