Välkommen till Mora i sommartid!  Då staden är omgiven av vatten och du kan åka båt eller bada mitt i centrum. Sommarevenemangen är många med midsommar, marknader, sommarcaféer och hantverkare som öppnar upp hem och lador. Här kan man slå sig till ro i semestertid och bara njuta av utsikten med sjöar och natur inpå knuten och ett rikt utbud av shopping och nöjen inom räckhåll.

Passa på att uppleva det traditionella midsommarfirandet i genuin bymiljö med fiolmusik, kransbindning och folkdräkter i alla byar runt Mora. Missa inte heller sagolandet Tomteland, vandring i Vasaloppsarenan och Vasaloppets sommarvecka eller besök hos Zorn och Dalahästar.

Missa inte sommartorsdagar 2019!

4, 11, 18, 25 juli och 1 augusti

Sommartorsdagarna i Mora centrum bjuder på aktiviteter och erbjudanden i butiker och stor loppis på Fridhemsplan.
Det blir underhållning, konst och hantverk på gator och torg samt utställningar av fordon. Caféer och restauranger bjuder på
smakrika sommartorsdagserbjudanden. En nyhet för året är kvällsöppet på Zornmuseet dessa torsdagar.

#Loppis # dans #konst #hantverk #fordon #ansiktsmålning #ponnyridning

Var med och bidra till underhållningen och aktiviteterna. Sommartorsdag bygger på allas engagemang. Var med och bidra med dina kunskaper i dans, konst, hantverk mm. Är du bil och båtentusiast får du gärna vara med och visa upp dina fordon.