Eklunds Mora AB

Eklunds Mora AB är ett företag verksamma inom områdena värme och sanitet. Vi utför allt från små servicearbeten till större entreprenader. Vi har idag ca 25 st heltidsanställda fördelade på huvudkontor och butik på Tuvans handelsområde i Mora och i 15 st fullt utrustade servicefordon som rullar från Rättvik/Leksand i söder till Grövelsjön i norr. Det gör oss till Norra Dalarnas största aktör på marknaden. Alla våra VVS-montörer har yrkesbevis, heta arbeten är certifierade enligt Säker Vatten installation. Våra servicetekniker har utbildning i heta arbeten och är kylcertifierade via Incert.

Vi är medlemmar i Sveriges Bad & Värmebutiker och Eldabutiken. Vi har en välsorterad VVS, badrums och kaminbutik. Som återförsäljare för Thermia Värme AB lägger vi stort fokus på installation av värmepumpar. Vi utför mellan 100-150 värmepumps-installationer varje år vilket medför en hedrande plats på Thermia 20 i topp.

Företaget grundades 1996 av Anders och Hans Eklund och drivs idag av Anders, Peter och Stefan Eklund. Företaget har sitt säte i Mora.

Telefonnummer 0250-58 50 00
Mail info@eklundsmora.se

www.eklundsmora.se

 

 

 

 

Eklunds Mora AB
Skolvägen 6, Mora, Sverige