Fredag 18 oktober är det dags för den tredje upplagan av Moragalan på Moraparken. En festlig kväll att fira företag, personer och företeelser som på olika vis bidrar till att föra Mora framåt. En helkväll där god mat och underhållning varvas med inspiration och utmärkelser. En riktig Moraboost för både företag och allmänhet!

Fem utmärkelser

Under kvällen premieras Årets Moraföretag, Årets Morahandlare och Årets Moraupplevelse. I varje priskategori finns fyra nominerade personer eller företag som alla avslöjas under oktober månad med undantag för Årets Moraprofil som kommer att hållas hemlig fram till galakvällen den 18 oktober. Likaså Årets Eldjsäl som röstas fram av allmänheten.

Glans & dans

Till Moragalan bjuds alla in som vill vara med och hylla Moras framgångar. En lyxig kväll som startar med galafotografering och mingel bland vänner och kollegor. Roger Zakrisson är kvällens konferencier och Johan Eriksson med band underhåller till middagen och spelar även upp till dans efter desserten.

Boka biljetter

Samla ett gäng och boka galabiljetter till Moraparken på tel 0250-276 00 (telefontid 08-16). Priset är 595 kr (inkl moms) för ett glas bubbel, en smakfull trerättersmiddag och helkvällsunderhållning med dans. Välkommen till Moras stora festkväll!

Följ oss på Facebook @moragalan2019