Annonsera i Magasin Mora

Magasin Mora är den renodlade Moratidningen som blandar intressanta artiklar med högaktuella teman inom alla branscher. I artiklar och reportage lyfter vi Moras kända varumärken, personer, företag, upplevelser, besöksnäring. Utifrån dessa skapas Morakampanjer anpassade efter säsong. I tidningen finns också besöks-, restaurang och caféguider, tips på aktiviteter för säsongen, evenemangskalender och intressanta aktivitetstips. Mora Köpstad jobbar med att marknadsföra Moras handel och besöksanlning- ar för att fler ska välja Mora som mål för shopping och upplevelser och för att Mora ska växa. Magasin Mora är en viktig kanal som bygger Moras varumärke, som sätter Moras i fokus för allas vinning.
Tidningens överskott placeras i ny marknadsföring för Mora något som din an-nonsering i tidningen bidrar till bland annat Moras reklamfilm i TV4 Dalarna. Upplaga Sommar 55 000ex, övriga nummer en upplaga på 40 000 ex. Av dessa delas 36 500 st ut till hushåll i vårt distributionsområde. Tidningen ligger alltid som gratistidning på turistbyråer i Mora, Orsa, Leksand och Rättvik, på Moras boendeanläggningar och besöksmål, på Mora resecentrum och flygplats och i Moras handelsområden.

NYHET! Nu distribueras tidningen ut till 950 Moraföretag. Distributionsområde Norr: Mora, Orsa, Älvdalen, Särna/Idre, Malung, Sälen, Funäsdalen, Hede, Vemdalen, Ytterhogdal och Sveg. Söder: Rättvik, Leksand, Insjön, Dala-Floda.

nr 1 vinter #VINTERIMORA

Vasalopp
Vinteraktiviteter
Besöksguider
Leva & bo i Mora
Företagslyftet
Bilstad Mora Aktivitetskalender och kalendarie

nr 2 vår #VÅRIMORA

Zorn, Dalahäst
Bygg & inredning (utomhus) Trädgård
Modestad Mora
Företagslyftet Aktivitetskalender och kalendarie

nr 3 sommar #SOMMARIMORA

Vasalopp, Tomteland, Zorn, Dalahäst Midsommar i Mora
Besöksguider
Evenemang
Företagslyftet
Leva & bo i Mora
Aktivitetskalender och kalendarie

nr 4 höst #HÖSTIMORA

Modestad Mora (Träning, hälsa & skönhet) Bilstad Mora
Bygg & inredning (inomhus) Företagslyftet
Skoterstad Mora
Aktivitetskalender och kalendarie

nr 5 jul #JULIMORA

Tomteland (Tomten bor i Mora) BesöksguiderVinteraktiviteter
Julprogram ( konserter, shower, julmarknader mm)
Företagslyftet
Aktivitetskalender och kalendarie

Ansvarig utgivare av Magasin Mora, Handelsutvecklare Mora Köpstad tel. 0707-89 80 66, 073-324 24 52 mora@regionstadmora.se Kaplansgatan 4 , 792 32 Mora

Ladda ner annonsfolder (här finns deadlines, annonsstorlekar och priser