Köp din egen GÖR OM MIG!

Nu öppnar vi upp möjligheten för alla som inte orkar vänta på chansen att vinna Magasin Moras Gör-om-mig utan vill satsa på en egen förvandlingsdag. Spendera en lyxig heldag med Moras modeexperter och stylister! Ge dig själv eller någon en ovärderlig present där proffsens tips och råd hjälper att hitta den personliga stilen.

PRIS FRÅN 8 800 KR • DET HÄR INGÅR:

 1. Frukostfika på café
  Dagen börjar med din personal shopper & stylist på något av Moras mysiga caféer. Under en morgonfika får berätta vem du är och vad du har för behov, förväntningar och drömmar i din vardag.
 2. Din nya frisyr skapas
  Klippning, färgning och styling hos en av Moras välrenommerade frisörer.
 3. Besök på skönhetssalong
  I baspaketet ingår färgning av fransar och bryn. (Här finns tillval att göra med allt från hudbehandlingar till fillers).
 4. Sminkning
  En makeupartist gör make up och ger dig sminktips för vardag och fest.
 5. Lunch med din personal shopper & stylist
  Ny energi på någon av Moras mysiga restauranger och mer snack med din personliga stylist.
 6. Klädstyling x 4 (inkl. kläder värde 2000kr)
  Du får tips och råd om vilka snitt, färger, stilar som passar dig bäst i olika sammanhang. Du får prova ut minst 4 outfits i olika butiker som passar till fritid, jobb, vardag och fest. I Gör-om-mig-paketet ingår kläder för 2000 kr. (Möjlighet att köpa alla outfits finns förstås men debiteras utöver).

Möjlighet till studiofotografering finns, vilket debiteras separat. Bilder för sociala medier kommer att tas under processens gång och är fria att använda för alla inblandade.

Investera i dig själv – ta chansen och hör av dig!

Maila magasin@morakopstad.se märk ”Ny från topp till tå” och bifoga en nytagen helkroppsbild och några korta rader vem du är.